Hoe kan ik mijn Norton-licentie overbrengen op een nieuw apparaat?

Norton Antivirus is een anti-spyware software die gebruikers internet beveiliging geeft. Het voegt beveiliging toe aan persoonlijke gegevens van virus en online bedreigingen. Download dit internetbeveiligingsprogramma in Comuter-systeem, tablet, evenals in Android-mobiele telefoons. Als gebruiker dit programma geïnstalleerd heeft in het systeem, gebruik dan het internet zonder zorgen. Een van de grootste voordelen bij het kiezen van dit anti-virus beveiligingsprogramma beveiligt uw identiteit en online transacties. Dit geeft ook de mogelijkheid om alle gegevens op te slaan voor Systeemveiligheidsdoel. Het omvat ook 100 procent geld terug garantie. Als u dit veel voordelen krijgt om dit antivirus te gebruiken, waarom niet installeren?

norton banner

Norton Support biedt de beste oplossing voor elk probleem in dit geval. Voel je vrij om ze te bereiken en een geschikte oplossing te vinden. Als u een systeem hebt gewijzigd en Norton-product in Pc wilt installeren. U hoeft hier geen zorgen over te maken omdat het op een heel makkelijker manier mogelijk is. U kunt het Norton Antivirus-product gemakkelijk van het oudere apparaat naar het nieuwe via een account overbrengen.

Volg deze eenvoudige stappen hieronder:

Stap: -1 Log in op Norton account.

Stap: -2 Zoek de apparatenpagina, en klik erop.

Stap: -3 Druk op Enter om de licentie te beheren.

Stap: -4 Selecteer het apparaat en druk op Enter op Norton verwijderen.

Stap: -5 Klik op Volgende om door te gaan.

Stap: -6 U vindt het bevestigingsvenster, kies Ja.

Stap: -7 Download en installeer deze Antivirus-beveiliging op het apparaat.

Stap: -8 Klik op Verzenden Link. En kies Volgende om door te gaan.

Stap: -9 Volg de instructies op het scherm en laat de installatie voltooien.

Heeft Norton User sommige ontbrekende informatie gevonden in dit bericht? De gebruiker kan een goede bellen naar Norton Technisch Ondersteuning Nederland
+31-233020078 die klaar zijn voor klantenservice. gebruiker kan technische vragen verhogen, we zullen op een meer geschikte manier antwoorden. Kras niet aan de geest; kies de telefoon en bel hen.

Plaats een reactie